Proper Groep Lelystad

Noordersluisweg 58
Postbus 2215
8203 AE Lelystad

T (0320) 258 500
F (0320) 258 550

Glasbewassing

Glazenwassen

Het lijkt zo eenvoudig, schoon is schoon. Insiders weten echter beter !

Als professioneel glazenwasbedrijf komen onze medewerkers op alle soorten van gebouwen. Van klein tot groot en van laagbouw tot en met het gespecialiseerde hogere werk. Ieder gebouw is  anders en heeft zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen met daarbij de strakke arbo en regelgeving.

Vakkundig geschoold

De regelgeving vereist vakbekwaamheid en diploma's van uitvoerende collega's. In de praktijk betekent dit dat de glazenwasser weer naar school gaat en daarbij diploma’s dient te behalen op vak- en veiligheidstechnisch gebied.

Een goede zaak, immers door vakgeschoolde medewerkers in te zetten, voortdurend hun kennis en kwaliteit “up to date” te houden heeft Proper Groep Lelystad de beschikking over een team van vakkundige medewerkers die op ieder werk kunnen worden ingezet.

Garantie

Een betere garantie voor goed en grondig werk, tezamen met een constante kwaliteit kan een opdrachtgever zich nauwelijks wensen.

 ... Kortom, glazenwassen is een vak ! 


Volledig geoutilleerd

Een volledig geoutilleerd en modern machine park, in eigen beheer, is voor een professionele speler van groot belang, vandaar dat wij onder andere het volgende materieel in eigen beheer hebben ;  

Telescoop bewassingsunits met
     gebruik van gedemineraliseerd osmose water

Warmwater hogedrukunits (tot 350bar)

Vuilwater opvang- en zuiveringsunits 

Hoogwerkers tot 30 meter werkhoogte