Proper Groep Lelystad

Noordersluisweg 58
Postbus 2215
8203 AE Lelystad

T (0320) 258 500
F (0320) 258 550

Hoogwerkerverhuur

Gezien de veranderde arbo-wet en de constructie van vele gebouwen wordt steeds meer en meer de inzet van hoogwerkers vereist om gedeelten van gebouwen bereikbaar te maken voor werkzaamheden aan de buitengevel.

Proper Groep Lelystad is in het bezit van een uitgebreid park van eigen hoogwerkers met een werkhoogte tot maximaal 30 mtr.

Onze moderne hoogwerkers zijn in de meeste situaties inzetbaar. Uiteraard zijn onze medewerkers opgeleid om met behulp van deze machines, snel en veilig, uw glas of gevel te reinigen en te onderhouden.

Onze hoogwerkers worden ingezet, daar waar nodig, ten behoeve van al onze opdrachten. Het daarbij in eigen beheer hebben van deze machines levert vaak een hoge kostenbesparing op. Een positieve besparing die u als opdrachtgever direct in uw budget zult bemerken !

Heeft u als eigenaar of manager van een schoonmaakbedrijf,  als facilitair manager of gebouwbeheerder, ook interesse in de positieve kostenbesparing op het gebeid van inzet van onze hoogwerkers in combinatie met de uitvoering van de specialistische werkzaamheden, bel dan direct om eens van gedachten te wisselen.

Ook hier, een vrijblijvende en passende afspraak is zo gemaakt......