Proper Groep Lelystad

Noordersluisweg 58
Postbus 2215
8203 AE Lelystad

T (0320) 258 500
F (0320) 258 550

Plaagdier bestrijding

Last van plaagdieren, neem direct contact op

De gecertificeerde bestrijdingstechnicus van Proper Groep Lelystad zal, na een onderzoek en inventarisatie ter plaatse, vertellen om welk plaagdier het gaat, waarna de oorzaken worden bekeken en aanbevelingen worden gedaan om in de toekomst van de plaagdieren verschoont te blijven.

Hierna volgt, indien noodzakelijk of gewenst, de bestrijding. Ook de nazorg, het controleren van het succes van de bestrijding, word door ons verzorgd. Dit alles behoort bij onze service. Hoewel dit alles veel tijd kost, is het absoluut wel noodzakelijk om een goede, en naar de toekomst effectieve, bestrijding uit te voeren.

Wij kunnen helpen

Kijk op de volgende sub-pagina's waar de meest voorkomende plaagdieren in Nederland en de bijpassende bestrijdingsmethodieken worden omschreven.

Natuurlijk kunt u ook van andere plaagdieren overlast hebben die hier niet staan vermeld, bel echter gerust, onze technicus weet er raad mee en zal snel voor verlossing zorgen !

Gediplomeerd

Onze bestrijdingtechnicus is CPMV-Gediplomeerd  (Certificeringinstituut Plaagdierbeheersing Milieu en volksgezondheid). Dit is een door de overheid vereiste certificering.

Vakbekwame en gediplomeerde diensten zijn dus gegarandeerd !