Proper Groep Lelystad

Noordersluisweg 58
Postbus 2215
8203 AE Lelystad

T (0320) 258 500
F (0320) 258 550

Vacatures

Werken bij Proper Groep Lelystad betekent werken bij een professioneel en gecertificeerd bedrijf met fijne collega’s, leuk werk en goede arbeidsvoorzieningen.

Door de “gestage” constante groei van onze organisatie hebben wij altijd plaats voor gemotiveerde, collegiale en representatieve vakmensen (m/v). Vakmensen die weten wat een vakspecialist in “woord en daad” betekent en dit ook in de praktijk willen toepassen.

Hier vindt je de huidige actuele vacatures. Als jij vindt dat je geschikt bent voor een van deze functies en je aan het profiel voldoet, stuur dan je sollicitatie incl. CV naar:

Proper Groep Lelystad
Postbus 2215
8203 AE Lelystad


of stuur een e-mail naar: info@proper.nl


 


GEVRAAGD:

MANAGER - WERKBEGELEIDER


Per heden zijn wij op zoek naar een Manager/Werkbegeleider voor onze afdeling glasbewassing / gevelreiniging. 
De volgende taken behoren bij de functie;

Eerste aanspreekpunt voor onze glazenwassers & gevelreinigers :
Jij bent binnen deze functie het eerste aanspreekpunt voor de uitvoerende glazenwassers & gevelreinigers. Jij bent dus hun personeelsmanager. Jij overlegt met hen aangaande het samenwerken, het functioneren, de inzet, de productiviteit en de kwalitatieve inzet. Ook overleg jij met hen aangaande verlofverzoeken en ben jij bij ziekteverzuim de casemanager . Indien een medewerker op enige wijze bijgestuurd en/of gecorrigeerd dient te worden ben jij hier zeer adequaat en scherp in en kan jij met jou diplomatieke eigenschappen in combinatie met een gezonde dosis overwicht het gewenste einddoel snel realiseren.

Aanspreekpunt voor leveranciers :
Jij overlegt met eventueel in te zetten onderaannemers, organiseert en plant de werkzaamheden en behoud de volledige eindcontrole op inzet, kwaliteit en doen wat is afgesproken. Met overige leveranciers hou jij communicatie over in te huren bereikbaarheidsmaterialen als bijvoorbeeld steigers en hoogwerkers en controleer jij de afspraken en de leveranties. Vanwege jou onderhandeleigenschappen weet jij altijd optimale diensten en scherpe inkoop tarieven te realiseren.

Logistieke planner :
Wekelijks maak jij de logistieke werkplanningen van de projecten en deelt daarbij de ploegen van glazenwassers en gevelreinigers in. Het is daarbij van belang dat jij snel alle projecten en de gebouw specifieke bijzonderheden leert kennen zodat jij met die kennis 100% kunt inspelen op de planning en vraag en aanbod samen laat smelten. Door weersomstandigheden, ziekteverzuim, defecte materialen of doordat een project uitvalt komt het met regelmaat voor dat je op zeer korte momenten snel en adequaat moet inspelen en een oplossing moet bedenken en de planning moet wijzigen. Plannen is puzzelen en probleemoplossend en vooruitziend denken. Jij bent hier een topspeler in.

Werkbegeleider :
Wekelijks bezoek jij meerdere projecten en verricht de projectcontroles. Als manager/werkbegeleider begeleid jij dus de projecten, controleer jij op juiste toepassing van wet en regelgeving door de medewerkers en controleer jij de kwalitatieve inzet en uitvoering door de medewerkers.  Daar waar enige bereikbaarheid of kwaliteits problematiek ontstaat bedenk jij oplossingen en overlegt dit direct met de medewerker maar ook met de opdrachtgever. Bij constatering van onjuist toepassen van wet en regelgeving of leveren van onvoldoende kwaliteit gedurende de uitgevoerde werkzaamheden zet jij direct een verbeter actie op, jij corrigeert daarbij de medewerker en stuurt aan op toekomstgerichte structurele verbetering. Klantgericht denken en handelen met een hoge mate van te leveren kwaliteit binnen de dienstverlening staat bij jou op nummer 1.

Budget bewaker :
Elk project heeft een maximaal aantal budgeturen waarnaast ook budgetten beschikbaar kunnen zijn voor bereikbaarheid materialen als hoogwerker, steigers  of middelen en materialen. Jou belangrijke taak is zorg te dragen dat het projectbudget niet overschreden word. Jij treed dus abrupt op als  budget bewaker indien nodig.

Relatiebeheer -  Contactpersoon voor opdrachtgevers en klanten :
Jij onderhoud via directe en korte communicatielijnen contact met de opdrachtgevers, de facilitair managers en de gebouwbeheerders. Hierbij hou jij hen op de hoogte van de planning, de voortgang van de werkzaamheden en overleg jij met hen indien er zich specifieke vragen, werkzaamheden of belemmerringen voordoen. Door jou probleemoplossend vermogen en sterke communicatieve kwaliteiten kan jij de opdrachtgever op een correcte manier te woord staan, snel op de hoogte brengen en houden van lopende zaken en overleggen indien er zich problemen voordoen.

Administratieve taken :
Meermaals per week, middels een werkoverleg, ben jij in contact met de backoffice medewerkers en onderhoudt jij met hen een krachtige communicatie aangaande lopende zaken m.b.t. opdrachtgevers, medewerkers, projecten, budgetten, procedures en overige administratieve afhandelingen. Daarnaast rappoteer jij wekelijks aan de directeur diverse budgettaire en financiële gegevens. alsmede overleg jij met hem aangaande lopende zaken.

Wie zoeken wij :
Wij zoeken een medewerker op HBO werk- en denkniveau die een actieve bijdrage levert aan de verdere groei en succes van de organisatie. Je bent van nature een echte leider en regulateur en vind het regelen tot in de puntjes een sport en uitdaging en kunt snel schakelen. Daarnaast heb jij de capaciteiten om te kunnen denken in detail. Niets ontgaat jou. Jij weet je daarbij goed in te leven in de opdrachtgever en in zijn wensen en eisen alsmede in de uitvoerende medewerker en weet dat ook goed te vertalen aan de medewerkers. Je kunt goed luisteren en snel analyseren wat er eigenlijk word gezegd. Daarbij ben jij communicatief zeer vaardig. Door je ‘drive’ en enthousiasme in combinatie met overtuigingkracht weet je de opdrachtgever maar ook de medewerker voor je te winnen. Van nature ben je stressbestendig en laat jij je niet gauw uit het veld slaan. Je bent accuraat in het opvolgen en verwerken van klantgegevens en gespreksverslagen en denkt op hoog nivo mee in het bedenken, aandragen en opvolgen van procedures en protocollen. Je hebt voorts geheel geen 9 tot 5 mentaliteit en hebt geen problemen om eens een avondje door te moeten werken om de deadlines op administratief gebied te kunnen behalen.

Gezien de specifieke branche eigenschappen is relevante ervaring binnen de reinigingbranche, met name met glasbewassing en gevelreiniging, een absolute must. Jij hebt dus reeds meerdere jaren aantoonbare ervaring binnen de branche en bent zelf (uit je voorlopende werkcarrière) all round glazenwasser geweest. Daarnaast heb jij meerdere jaren ervaring als leidinggevende binnen de specialistische reinigingbranche.
Vanwege de locatie van het hoofdkantoor heeft het de voorkeur als je binnen een straal van 30 a 50 km woont of bereid bent te verhuizen.


Wat  bieden wij :
Wij bieden een uitdagende en afwisselende fulltime baan waarin je veel verantwoordelijkheden krijgt en waarin eigen initiatieven zeer op prijs worden gesteld. Uiteraard bieden wij een interessant en passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.Daarnaast krijg je de beschikking over een telefoon, laptop en auto van de zaak.

Interesse :  Stuur dan je uitgebreide cv en sollicitatiebrief inclusief een foto naar paul@proper.nl


======================================

 

All-round Glazenwasser/Gevelreiniger

Woonachtig in de regio ; 
>  Lelystad / Almere / Dronten / Harderwijk
>  Hilversum e/o
>  Amsterdam / Zaandam e/o

De werkzaamheden ;
Als allround glazenwasser/gevelreiniger en
hoogwerkerspecialist kom je op alle soorten van projecten, van groot tot klein. Je werkt in een team of krijgt mogelijk zelf een bedrijfsauto onder je verantwoording. Rijbewijs B is dus minimaal benodigd.

Heb jij interesse in deze baan neem dan snel kontakt op en stuur jou CV en sollicitatie brief naar paul@proper.nl