Gevelreiniging & onderhoud

Elke gevel heeft te lijden onder de zon, zure regen, uitlaatgassen, roet, chloride, zouten en vele andere soorten van agressieve atmosferische vervuilingen van buitenaf. Periodiek onderhoud is dus aan te raden, voorkomen is immers beter dan genezen. Bovendien is het mede bepalend voor de waarde van jouw gebouw en overig vastgoed.

Neem contact op

Jouw gevel verdient aandacht!

De meeste eigenaren of beheerders doen weinig of zelfs niets aan het schoonhouden en onderhoud van de gevel. Erg jammer, want de gevel geeft toch een eerste indruk en is het visitekaartje van een bedrijf.

Nog erger is de gedachte dat na verloop van tijd de gevel ernstig aangetast kan worden, kan verweren en erosie kan optreden. Het in oude staat terug verkrijgen kan dan aardig in de papieren lopen.

proper.nl werkt alleen met professionals

proper.nl is voor jou de professional om de gevel en vervuiling te analyseren en daarbij de beste oplossingen aan te bieden voor een optimaal resultaat.

De verschillen van locaties en omgevingen zijn groot. De oorzaken van aangetaste gebouwen en omgevingsinvloeden zijn zeer divers.

Daarbij zijn gevelmaterialen zeer verschillend. Denk hierbij aan verschillende soorten fabricaten van verschillende leveranciers.

Meer weten? Neem contact op

Onze kwaliteitskeurmerken