Over proper.nl

Van oorsprong een glazenwasserij, uitgegroeid tot een specialistisch totaal leverancier op facilitair gebied.

Neem contact op

Waarom kiezen voor proper.nl?

Als professioneel glazenwas- en gevelonderhoudsbedrijf komen onze specialisten op alle soorten van gebouwen. Van kleine tot grote gebouwen en van laagbouw tot en met het gespecialiseerde hoge werk.

Ieder gebouw is anders en heeft zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen. Voor iedere opdracht houden wij rekening met de recente Arbo, wet- en regelgeving.

Samen met onze projectmanagers zorgen onze specialisten voor een periodieke en vlekkeloze uitvoering van de werkzaamheden.

Ontzorgen met het ‘een-deur-concept’

Als opdrachtgever verwacht jij kwaliteit en service zonder gedoe! Daarom hebben wij, naast onze projectleiders en ons administratieve team, goed opgeleide en gemotiveerde specialisten aan het werk.

Ruime ervaring en actuele kennis en uiteraard de beschikking over de juiste middelen en materialen helpt ons daarbij.

Wij werken graag volgens het een-deur-concept! Het leveren van onze uitgebreide specialistische diensten helpt ons daarbij, naast een goed ontwikkelde persoonlijke aanpak. Ons leidinggevende en uitvoerende team reageert daarnaast snel op vragen of acties.

Interesse? Neem contact op

Onze klanten & opdrachtgevers

Onze klanten en opdrachtgevers zijn zeer divers. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich onder andere regionaal en landelijk werkende schoonmaakbedrijven, vastgoed- en gebouwbeheerders, main-contractors, woningcorporaties en Vereniging van Eigenaren, horeca en leisure sector en gebouw huurders.

Veelal werken wij ook rechtstreeks en in eigen beheer voor onder andere het MKB, VvE’s en de (semi) overheid.

Bekijk onze referenties

Onze kwaliteitskeurmerken