Glasbewassing

Het schoonhouden van jouw gevelglas is belangrijker dan jij wellicht zou verwachten. Het gevelglas van jou gebouw heeft een dubbele functie; zij zorgen voor de uitstraling van jouw bedrijf bij klanten en bezoekers en zorgen ook voor een fijne werkomgeving voor jou medewerkers.

Neem contact op

Waarom glazenwassen door proper.nl?

Het lijkt zo eenvoudig, schoon is schoon. Insiders weten echter beter.
Als professioneel glazenwasbedrijf komen onze medewerkers op alle soorten gebouwen. Van klein tot groot en van laagbouw tot en met het gespecialiseerde hogere werk. Ieder gebouw is anders en heeft zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen met daarbij de strakke richtlijnen van de arbo- en regelgeving.

Vakkundig geschoold

De regelgeving vereist vakbekwaamheid en diploma’s van uitvoerende collega’s. In de praktijk betekent dit dat de glazenwassers weer naar school gaan en daarbij diploma’s dienen te behalen op vak- en veiligheidsgebied.

Een goede zaak, immers door vakgeschoolde medewerkers in te zetten en voortdurend hun kennis en kwaliteit “up to date” te houden heeft proper.nl de beschikking over een team van vakkundige medewerkers die op ieder specialistisch werk kunnen worden ingezet.

Meer weten? Neem contact op

Onze kwaliteitskeurmerken